El grup Enginyeria sense fronteres han preparat unes jornades molt interessants posant sobre la taula els problemes mediambientals que tenim a Tarragona. Plataforma Castor, CelNet, Salvem la Platja llarga, Aturem el BCN World, FLix Net, Riu Siurana son les plataformes que hi assistiran a més de la Xarxa per la Sobirania energètica i l’associació Defensem la Terra.Enginyeria sense fronteres

També ens han parlat de la resta d’activitats que fan tant a Tarragona com a l’Ecuador i els altres convidats ens han explicat una mica de que parlaran en la seva exposició. Ens explicat que l’anella verda es el bosc que ens dona oxigen i es depura l’aire per això es tan important que la mantinguem i la cuidem.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
A %d blogueros les gusta esto: